BURDUR / MERKEZ - Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 1-D sınıfı öğrencileri tarafında ''Oyun Saati'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 1-D sınıfı öğrencilerimize yönelik ''Tecrübe Paylaşımı Söyleşisi'' gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 1-D sınıf öğrencileri ''Görsel Sanatlar Etkinliği'' düzenlediler.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı 1. döneminin sona ermesiyle okulumuzda karne heyecanı yaşandı.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri çerçevesinde 3-A sınıfı öğrencilerimiz Nümizmatik Müzesini ziyaret ettiler.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 2-E sınıfı öğrencileri Doğa Tarihi Müzesini Gezdiler.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 3-D ve 3-F sınıfı öğrencilerimize yönelik İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından ''Tecrübe Paylaşımı Söyleşisi'' gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 4-A sınıfı öğrencileri ''Meteoroloji Müdürlüğüne'' gezi düzenlendiler.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 4-B sınıfı tarafından ''Komedi Saati'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 2-F sınıfı tarafından ''Yetenek Paylaşım Saati'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 3-D sınıfı tarafından ''Hitabet Oyunları'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 2-E sınıfı tarafından ''Oyun Saati'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 4-F sınıfı öğrencilerimize okulumuzda da öğretmen olan yazar Canan KANATSIZ tarafından ''Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 2-C sınıfı tarafından ''Yetenek Paylaşım Saati'' düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında 2-E sınıfı tarafından ''Yetenek Paylaşım Saati'' düzenlendi.