BURDUR / MERKEZ - Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu

Kas

Beste Projesi (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi) kapsamında okulumuzda Mangala Turnuvası düzenledik.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Temalı Resim Yarışmasında okulumuz öğrencisi 3-F sınıfı Erva VAROL İl Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantımızı Yaptık.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü okulumuzda büyük bir coşkuyla  kutladık.

Ekm

Çedes projemizin bu ay ki değerleri olan Saygı Nezaket ve Edep temalı panomuzu hazırladık.

Ekm

Bu haftaki değerler eğitimi kulübümüz de nezaket ifadeleriyle ilgili cümle kurma etkinliği yaptık. İyilik bulaşıcıdır adlı kısa filmimizi izledik.

Ekm

Burdur Valimiz Sayın Türker ÖKSÜZ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

ÇEDES projemiz tanıtım etkinliğiyle başladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftasını okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Eyl

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Bütün öğrencilerimizi tebrik eder iyi tatiller dileriz.

Haz

3-E sınıfı öğrencilerimiz uçurtma şenliği yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Haz

Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencileri sene boyunca yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri göl kıyısında temizlik yaptılar. Yine bu etkinlik kapsamında Burdur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sayın Ali ZEREN ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ettiler.