BURDUR / MERKEZ - Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu

Güçlendirilmesi tamamlanan okulumuza yeniden kavuştuk.

Okulumuzda Yıldızların Zekası Oyunlarda Saklıdır e-Twinning projesi başlıyor.

Özellikle 7-12 yaş grubu içinde bulunan çocuklarımız oyun oynamaktan zevk alan ve hayatlarının tamamını oyun ile geçirmek isteyen yaş grubudur. Türkiye'nin çeşitli illerinden 11 öğretmen ve birçok öğrencinin katıldığı ''Yıldızların Zekası Oyunlarda Saklıdır'' isimli e-Twinning projesi okulumuzda yürütülmeye başlandı.  Çok sevdikleri oyunu ders içerisine karıştırarak strateji kurabilmeleri ve daha eğlenceli bir öğrenme ortamı sağlamak,  günümüzde çocukların teknoloji bağımlılığına yönelmelerini zeka oyunlarıyla engellemeyi amaçlayan projemizi başlatıyoruz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okul müdürümüz Mehmet TEZCAN ile birlikte 3. sınıf öğretmenlerimiz Mehmet KILINÇ, Azize ÇAĞLI, Zübeyde TUNCER ve öğrencilerimiz söyleşi yapmak üzere okulumuza ismi verilen Şehit Sıdkı Kara'nın ailesini ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuzun minik temacıları meşe palamutu ektiler.

Ara

Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünü Geliştirme Projesi kapsamında yapılan etkinliklerimiz okulumuz girişinde oluşturulan ''Proje Köşemiz''de sergilenmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda yaptığımız etkinliklerle kutladık.

Kas

Okulumuzda uzun yıllar görev yapan ve emekliliğe ayrılan öğretmenimiz İbrahim AYDIN'a, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulunduk. Sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik temenni ederiz.

Kas

Okulumuzda uzun yıllar görev yapan ve emekliliğe ayrılan öğretmenimiz Aysel ÜNSAL'a, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulunduk. Sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik temenni ederiz.

Kas

Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlu olsun.

Kas

Temel Eğitimde Demokrasiyi Güçlendirme Projesi etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Merdiven iniş çıkışı, kantin sırası ve planlanan eklemeler düzenleme ekibimiz tarafından yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık.

10 Kasım sabahı öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde toplandılar. Saatler 09.05'i gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi ve Ata'mızın manevi huzurunda siren sesiyle beraber saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Akabinde şiirlerle ve çeşitli etkinlikliklerle Atamızı andık.

Kas

Temel Eğitimde Demokrasiyi Güçlendirme Projesi okul komisyon toplantısı İngilizce öğretmenleri Ahmet ALTAŞ ve Hatice KASAP başkanlığında yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Sezgi DİVARCI, okul komisyonuna seçilen öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katıldığı toplantıda proje uygulama ekipleri oluşturularak önümüzdeki iki hafta içinde çalışmalara başlanması kararı alındı.

Mrt

Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu Müdürlüğü olarak kurumsal ilişkilerimizin güçlü ve kesintisiz olmasını önemsiyoruz. Bu amaçla gerek web sitemiz, gerekse sosyal medya hesaplarımızı bu sağlıklı iletişimin oluşması yönünde kullanacağız.